O tânără „violată“ a vrut să bage la pușcărie 3 tineri din Siret

> Mihaela Alina Foca, de 25 de ani, din Călinești – Botoșani, a reclamat polițiștilor că a fost sechestrată și violată o noapte întreagă > Declarațiile sale s-au dovedit în cele din urmă „basme” > Imaginația prea bogată i-a scos din buzunar botoșenencei câteva milioane O tânără domnișoară din Botoșani ar putea face ușor carieră la Hollywood, poate ca scenaristă… Mihaela Alina Foca, de 25 de ani, din Călinești – Botoșani, și-a probat abilitățile alimentate de o imaginație de invidiat, pe spinarea polițiștilor și a pro-curorilor. Vineri, 27 mai, ea s-a prezentat la poliția din Siret ferm ho-tărâtă să trimită 3 tineri localnici direct după gratii pentru că au violat-o și nu numai. Abominabilele fapte se petreceau în seara de 26 mai, când, a declarat femeia, în timp ce lua aer prin locali-tatea ei de baștină, ar fi fost pur și simplu răpită de 3 bărbați, îndesată într-o mașină și dusă într-o casă nelocuită din cartierul Pădureni din Siret. Aici, susține botoșeneanca, a fost violată de cei 3 toată noaptea, iar spre dimineață a fost lăsată să plece, dar fără bani și fără telefonul mobil.
 

Polițiștii au pornit ancheta, care, după câțiva pași, a început să descopere faptele, dar în altă culoare decât cea “pictată” de domnița Alina. Cercetările au relevat că n-a fost urmă de viol, sechestrare de persoană sau vreo tâlhărie, ci doar de o poveste bine brodită să mănânce timpul și banii polițiștilor. De fapt, botoșeneanca plină de imaginație își sunase pe mobil, săptă-mâna trecută, amorezul, un anume Marcel T., de 28 de ani, din Siret. Pentru că îi era dor de el și voia să-l vadă la ochi. Băiatul „s-a executat”, a luat o mașină și doi amici și s-a dus să-și ia iubita de la Călinești. Împreună cu ea au revenit la Siret și s-au retras, toți patru, la casa părăsită din cartierul Pădureni. Din declarațiile tinerilor, se pare că “violul” a fost de fapt sex liber consimțit cu mare plăcere de Mihaela Alina Foca și încă cu doi dintre ei. Confruntată cu aceste noi aspecte, tânăra domnișoară a recunoscut în fața polițiștilor că a fost o… păcăleală și că, de fapt, voia să plătească o poliță băieților pe care îi suspecta ca i-au furat telefonul mobil. Polița a fost plătită, dar de botoșenean-ca “scenaristă”, care a încasat pentru minciunile ei o amendă consistentă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: