Francezul care a omorât un biciclist la Sadova a fost arestat

> El va răspunde penal pentru omor din culpă, părăsirea locului accidentului și sustragere de la recoltarea probe-lor biologice > Cristian George E., de 43 de ani, s-a suit beat la volan, a lovit mortal un bărbat din Sadova și a fugit de la locul accidentului Francezul care a lovit mortal, sâmbăta trecută, la Sado-va, un biciclist, a fost arestat preventiv. Judecătoria Câmpu-lung Moldovenesc a dispus, miercuri, această măsură îm-potriva cetățeanului francez Christian George E., în vârstă de 43 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de omor din culpă, părăsirea locului accidentului și sustragere de la recoltarea probelor biologice.
 

Sâmbătă, 28 mai, france-zul, beat la volan, a intrat în-tr-o curbă periculoasă la dreapta pe DC 88, în interiorul localității Sadova, și a pierdut controlul asupra direcției de mers. Intrând pe contrasens, a intrat în plin în Gheorghe T., de 36 de ani, localnic, care mergea regulamentar cu bi-cicleta, și l-a accidentat mortal. Lăsându-și victima întinsă pe asfalt, probabil deja fără suflare, el și-a văzut în con-tinuare de drum încă vreo câțiva kilometri, încercând să fugă. Polițiștii i-au găsit auto-turismul, avariată în față, pă-răsit pe marginea drumului, în locul numit „Iezer”, de pe raza comunei Sadova. Iar pe șofer, la aproape un kilometru în interiorul pădurii. Aceștia și-au dat seama imediat că au-torul accidentului băuse și, pentru că bărbatul avea răni la mâini, față și picioare, a fost dus la spitalul din Câmpu-lung. Aici, Christian E. a refu-zat recoltarea probelor biolo-gice pentru stabilirea alcoole-miei. Evident, această atitu-dine nu l-a scăpat de întocmi-rea dosarului penal și de a-restarea preventivă. Cetățeanul francez are re-ședință în comuna Sadova, unde administra o societate comercială de prelucrare a lemnului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: