Culmea ridicolului: să furi în „casa“ procurorilor

Un pungaș de doi bani, ce a reușit performanța de a fura nestingherit chiar din instituția care combate la greu infracțiunile, recte procuratura suceveană, a fost arestat ieri de către magistrații Judecătoriei. Laurențiu Crefeleanu, în vârstă de 28 de ani, din Piatra Neamț, a fost invitat miercuri să dea cu subsemnatul la parchet în legătură cu o oarecare mică pungășie mai veche reținută în sarcina sa. După ce a stat de vorbă cu procu-rorul însărcinat cu audierea, nemțeanului i s-a dat voie să plece.
 

Numai că, boală grea – furatul, tânărul s-a gândit că nu îl aranjează să plece din parchet chiar cu mâna goală. Un birou în care nu era nimeni, lăsat deschis de niște funcționari – prilejul ideal pentru hoț de a-și exersa apucăturile. Crefeleanu a înșfăcat o poșetă a unei grefiere și pe-aici ți-e drumul! Noroc cu „băieții buni” de la Ordinea Publică a Poliției municipiului, care l-au găbjit în scurt timp. Hoțomanul nu apucase să cheltuiască suma de bani găsită în poșetă și nici să vândă telefonul mobil al grefierei. Actele, pentru că așa stipulează codul nescris al șuților, le-a a-runcat. Și acestea au fost recuperate. Crefeleanu va sta în beciurile Poliției cel puțin 29 de zile. Pedeapsa maximă pentru furt calificat este de 15 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: