Hard & Soft – ediția a XII-a

Din 1994, în fiecare an, Facultatea de Inginerie Electrică a Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava organizea-ză Concursul internațional studențesc de computere “Hard & Soft”. Ediția din acest an, a XII-a, este foarte aproape, urmând să înceapă luni 16 mai, la ora 9 (când este programată deschiderea oficială).
 

Universitatea “Ștefan cel Mare”

Concursul propriu-zis se va desfășura în zilele de 16-19 mai, urmând ca în după-amiaza zilei de 20 mai să aibă loc ceremonia de premiere, după ce în cursul dimineții respectivei zile va fi avut loc evaluarea. Și-au anunțat participarea la această ediție echipaje studențești reprezentând instituții de învățământ superior din București, Iași, Timi-șoara, Craiova, Brașov, Sucea-va, precum și de la Chișinău (R. Moldova), Cernăuți (U-craina), Beijing (China).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI