Liderul PPCD Suceava cere demiterea conducerii sucevene a A.N.D.

Liderul Organizației Municipale Suceava a Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Cristinel Macovei, critică slaba preocupare de ca-re dau dovadă factorii respon-sabili din județ vizavi de starea „penibil de jalnică” a DN 17 A Suceava-Cluj. Dl Macovei arată că, mai ales în zona de graniță cu județul vecin, Bis-trița-Năsăud, acesta este un calvar și supune, atât șoferii, cât și autovehiculele, la ade-vărate teste de abilitate și re-zistență. Pe de altă parte, opi-nează dl Macovei, acest drum reprezintă „o rușine naționa-lă”, ducând la pierderi de bani, prin izgonirea turiștilor și in-vestitorilor.
 

„Anual pentru acesta se cheltuiesc zeci sau sute de miliarde de lei, bani plătiți și de contribuabili, prin taxa de drum. Cu toate aces-tea, respectiva șosea, una de importanță capitală, arată deplorabil, iar anul acesta – mai rău ca niciodată. Drumul este o rușine, și nu numai pen-tru județ. Cu siguranță, după o asemenea experiență, nici un turist străin nu va mai călca prin Suceava. Ba mai mult, va in-forma și pe alții la ce pot să se aș-tepte”, a arătat Cristinel Ma-covei, într-o conferință de presă. Pe acest fond, domnia sa se adresează prefectului Orest Onofrei, solicitându-i să de-mită conducerea județeană a Agenției Naționale a Drumu-rilor și să demareze o anchete referitoare la modul în care, în ultimii ani, au fost cheltuiți banii pentru repararea infra-structurii rutiere în cauză. Dl Macovei consideră că nu este normal ca acum, când se aș-teaptă importante fonduri pen-tru modernizarea DN 17 A, ele să fie administrate de o e-chipă managerială care și-a demonstrat deja incapacitatea de a asigura viabilitatea dru-mului de legătură între Su-ceava și Bistrița.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: