Antireclamă pentru turismul sucevean

Directorul DSP Suceava, dr. Cristian Irimie, a declarat ieri că „starea deplorabilă a toaletelor din parcările mănăstirilor din nordul Moldovei creează disconfort turiștilor și dă o notă proastă edililor locali”. Dr. Irimie este de părere că ar fi utilă preluarea acestor toalete de către persoane sau firme care să „creeze condiții umane” sau amplasarea unor toalete ecologice: „Soluția ar fi parteneriatul public-privat.
 

Fiind în administrarea consili-ilor locale, ar trebui ca ele să găsească modalitatea ca cine-va să preia această activitate și să creeze condiții umane și civilizate în respectivele locații, ținând cont că este aflux de turiști și pun o ștampilă de necivilizație celor care vor să promoveze turismul în zonele respective. Cu excepția Mănăstirii Putna, la toate celelalte mănăstiri situația toaletelor din parcări e jalnică. O altă soluție ar fi toaletele ecologice, în număr suficient, dar care să fie curățate și vidanjate conform regulilor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: