AKROM anunță disponibilizări

Un mediu economic ostil pentru industria textilă, atât pe plan internațional, cât și pe plan intern, și concurența neloială sunt cauzele care au determinat compania Akrom Akal Textile Romania SRL să anunțe măsuri de restructurare. Printr-un comunicat de presă semnat de directorul fabricii, dl Aykut Ekiz, se menționează creșterea prețului fibrelor din acrylic (+40%) ca o cauză importantă a capacității de vânzare a Akrom Akal, care, în coroborare cu alți factori ai mediului economic (creșterile de prețuri la energie electrică, gaze naturale și utilități, precum și scăderea cursului valutelor USD și Euro), au drept rezultantă o politică de restructurare a activității Akrom Akal.
 

„Compania noastră inten-ționează să lucreze pentru piața internă în continuare, cu un efectiv restrâns, (…) urmând ca în lunile urmă-toare, în funcție de evoluția indicatorilor economici, să redeschidem porțile fabricii pentru un număr cât mai mare din angajații care, în acest moment, vor fi dis-ponibilizați” se mai mențio-nează în comunicatul de presă. Vom reveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: