Scrisoare către prefect

Un sucevean care susține că este nevoit să intre și să iasă din locuință pe fereastră a apelat la prefectul Orest Onofrei pentru ca acesta să „dispună” soției petentului, cu care se află în divorț, să-i dea cheile de la apartament. „S-a terminat divorțul, urmează să se bage partajul, dar de 50 de zile eu sunt nevoit să intru și să ies pe geam din propria casă. Soția e plecată de bună voie din data de 15 octombrie 2004 și, ulterior, mi-a luat cheile de la apartament în baza unui proces-verbal abuziv.
 

E inuman ca proprietar sau co-proprietar să am parte de așa ceva. Se uită lumea la mine. Sunt defavorizat. E ilegal, imoral… Vă rog dispuneți să mi se dea cheile înapoi și să se termine cu acest abuz legal”, specifică petentul. El îl informează pe prefect că, în data de 28 martie 2005, „a venit definitiva, adică să sar în continuare pe geam”, referindu-se la hotărârea judecătorească definitivă. „Mi-e frică să nu cedez nervos. Sunt om, nu cobai pentru experimente”, își încheie suceveanul scrisoarea. Prefectul a declarat ieri presei că, de când a fost instalat în funcție, a primit foarte multe petiții prin care i solicită să rezolve probleme care nu sunt de competența Prefecturii. „Sunt oameni care vin la prefect și care cer orice, nu contează ce, ca la un prim secretar ”, a mai spus dl Onofrei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: