Odată cu venirea primăverii

Mușcăturile de câini, din nou, în top la Urgențe

> O vânzătoare a fost mușcată grav de dulăul patroanei De la începutul lunii martie și până ieri, la Unitatea Primire Urgențe de la Spitalul Județean Suceava s-au prezentat 53 de persoane mușcate de câini, pisici și cai, din care 13 au fost copii.
 

Cele mai multe, 49, au fost însă au fost cazurile mușcate de câini, majoritatea maidanezi, din care unul mai grav, care a avut nevoie de internare. Este vorba despre o tânără vânzătoare, de 22 de ani, din Suceava, care a venit la spital pe 11 martie cu o rană gravă la cap, provocată de mușcătura unui Rotweiler. Ea se afla la magazin, s-a dus în curtea din spate să se aprovizioneze cu apă minerală, iar câinele patroanei a atacat-o.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: