Handbal masculin, tineret

Portarul sucevean Podovei, cel mai bun jucător al naţionalei României în victoria cu Ungaria

Echipa naţională de tineret a României a învins Ungaria cu scorul de 33-31, într-un meci disputat la Cairo, în cadrul turneului amical „Dr. Hassan Mostafa”. Universitarul sucevean Dragoş Podovei a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului. Cu o zi înainte, selecţionata condusă de Adrian Petrea a cedat în faţa Egiptului cu 29-31.

Din lotul naţionalei de Tineret a României care a participat la turneul amical din Egipt au făcut parte şase jucători legitimaţi la CSU Suceava. Este vorba despre portarul Dragoş Podovei, extrema stânga Cătălin Zariţchi, extrema dreapta Sorin Grigore, centrul Bogdan Niculaie, pivotul Alexandru Focşăneanu şi interul dreapta Codrin Radu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI