Handbal masculin

Echipa naţională a României s-a calificat la Campionatul European!

> Antrenorul principal şi alţi şase jucători suceveni au contribuit din plin la reuşită

Echipa naţională de handbal juniori a României s-a calificat la Campionatul European! Selecţionata condusă de suceveanul Vasile Boca a remizat cu Letonia, scor 41-41 (19-16), în al treilea meci din turneul de calificare organizat în Austria. Cu o victorie contra Finlandei, scor 42-27, şi o înfrângere la limită în faţa Austriei, scor 36-37, România s-a calificat la turneul final din Muntenegru de pe locul secund în Grupa E.

În meciul cu Letonia, CSU Suceava a fost reprezentat de interul stânga Codrin Dascălu – 6 goluri, coordonatorul Andrei Raţă – 5 goluri, pivotul Emanuel Şerban – 2 goluri, extrema stânga Teodor Ilucă – 1 gol, extrema dreapta Eduard Rusu – 1 gol, portarul Răzvan Rîpă, antrenorul Vasile Boca şi kinetoterapeutul Mihai Vornicu.

Acest turneu a fost extraordinar de intens, având parte de 3 meciuri grele. Am muncit cu toţii foarte mult pentru a reuşi să obţinem această calificare, este un prim pas pe care am reuşit să-l facem, suntem fericiţi că munca noastră de atât timp a dat roade într-un final. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care ne-au susţinut de la sală şi de acasă. Hai ROMÂNIA!”, a declarat căpitanul naţionalei, suceveanul Codrin Dascălu.

„Viaţa nu se măsoară după numărul de respiraţii, ci după numărul momentelor care-ţi taie respiraţia. Mulţumim tuturor celor care au crezut şi cred în noi. Sunt mândru de cea mai frumoasă echipă din lume” a adăugat şi antrenorul selecţionatei României, suceveanul Vasile Boca.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI