Cupa Campionilor Europeni la Karate WUKF

Performanţă remarcabilă pentru ACS Atletic Bucovina

> Sportivul Matei Struţ a obţinut medalia de aur  la proba de kata, la categoria de vârstă 12 ani

Asociaţia Club Sportiv Atletic Bucovina a revenit, aşa cum era de aşteptat, cu rezultate remarcabile de la recent încheiata Cupă a Campionilor Europeni la Karate WUKF, desfăşurată la Cluj-Napoca, în perioada 16-17 decembrie 2023.

Competiţia internaţională a adunat un număr impresionant de participanţi: 960 de sportivi, 88 de cluburi şi 24 de federaţii din 16 ţări.

În cadrul acestei competiţii de amploare, România a excelat, obţinând locul întâi şi medalia de aur  la proba de kata, la categoria de vârstă 12 ani, prin sportivul Matei Struţ, de la Asociaţia Club Sportiv Atletic Bucovina Suceava. De altfel, sportivul a obţinut locul 3 şi medalia de bronz şi la proba de kumite.

Felicitări sunt adresate din partea  preşedintelui Asociaţiei Club Sportiv Atletic Bucovina, Ovidiu Corduneanu, centura neagră 4 Dan Karate, tuturor sportivilor care au urcat pe podium la Campionatul European la Karate WUKF, dar în special sportivilor ACS Atletic Bucovina care au participat la competiţie şi s-au remarcat prin pasiunea, emoţia şi trăirile intense, posibile doar pentru cei care iubesc acest sport – karate. „Nu putem să nu aducem laude şi antrenorilor, şi instructorilor pentru munca depusă şi rezultatele obţinute. Mulţumiri speciale şi personalului federaţiei, oficialilor, arbitrilor şi colaboratorilor care au contribuit la buna desfăşurare a competiţiei”, a transmis Ovidiu Corduneanu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI