Speed Marathon pe drumurile judeţului

Dosare penale pentru şoferi depistaţi băuţi la volan

În urma desfăşurării acţiunii Speed Marathon, poliţiştii suceveni au întocmit dosare penale pentru conducătorii auto depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, ne-a informat IPJ.

Astfel, vineri, în jurul orei 7:14, pe  DN2 – E85, în zona localităţii Oniceni, comuna Forăşti, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au oprit pentru control o autoutilitară care circula cu viteza de 107 km/h într-o zonă cu limită de viteză de 60 km/h. Şoferul, în vârstă de 52 de ani, din comuna Urecheni, judeţul Neamţ, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea „conducere sub influenţa alcoolului”.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19:00, pe DC 65, în localitatea Bursuceni, un autoturism a fost oprit pentru control de poliţiştii Serviciului Rutier al IPJ Suceava. Şoferul, în vârstă de 66 de ani, din comuna Vereşti, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În dimineaţa zilei de 20 aprilie, în jurul orei 2:44, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au oprit pentru control un autoturism pe strada Dispensarului din satul Mălini. Şoferul, în vârstă de 32 de ani, din comuna Mălini, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea „conducere sub influenţa alcoolului”. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI