Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a înscris, joi, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, arătând că doreşte continuarea marilor proiecte în judeţul Suceava.

„Mă refer la fericita postură în care suntem astăzi că autostrăzile devin certitudine. Şi A 7, şi A 4 – Autostrada Nordului” a spus Flutur, care a adăugat că, „mai e de bătut drum la Bucureşti şi că mai este de împins ca să se întâmple efectiv”.

„Mandatul acesta va fi un mandat cert pentru aşa ceva, şi pentru drumul expres Suceava – Botoşani, şi pentru alte investiţii în infrastructura rutieră” a spus Flutur.

El a precizat că în următorul mandat va lupta mai mult pentru reindustrializarea zonei, a judeţului, mai ales că „nu va mai fi scuza că nu este autostradă”.

„Ce facem la capătul autostrăzii depinde şi de echipa de la Consiliul Judeţean Suceava şi va trebui să fim mult mai ofensivi în parteneriate cu mediul de afaceri, cu primăriile, cu oricine vrea să investească în acest judeţ. Sunt hotărât şi dispus ca această energie în ceea ce priveşte investiţiile pentru locuri de muncă să fie pe primul plan” a declarat Gheorghe Flutur.

El a menţionat că tot în primplan este că Suceava trebuie să joace un rol de lider regional, deoarece judeţul are foarte multe atuuri ca iniţiative, ca instituţii, cum este spitalul clinic, cum este universitatea, aeroportul şi alte instituţii care pot să joace un rol regional recunoscut.

Flutur a spus că pe primul-plan sunt şi investiţiile pentru bunăstarea oamenilor, cum sunt marile proiecte pentru apă-canal, gaz natural, drumuri şi alte servicii, iar proiectul lui este dublarea numărului de beneficiari de utilităţi.

„Oamenii aşteaptă de la noi mai multă siguranţă, de la siguranţa pentru sănătatea lor la siguranţa locului de muncă, până la siguranţa copiilor care merg la şcoală şi la siguranţa de proximitate în locuinţă. Oamenii aşteaptă de la noi un trai mai bun” a spus Flutur.

El a menţionat că un punct important este pregătirea judeţului pentru ca diaspora să revină acasă şi că sunt motive pentru ca sucevenii plecaţi la muncă în străinătate să revină în localităţile lor.

Flutur a mai spus că va pune accent pe nevoile tinerilor mai ales că în funcţie de deciziile luate tinerii dacă merită să rămână în ţară sau vor pleca.

„Să fim conştienţi că de noi depinde foarte mult dacă tinerii se mai regăsesc acasă sau pleacă de aici din cauză că nu am fost suficient de atenţi cu ei şi să schimbăm paradigma în perioada următoare” a spus preşedintele PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat că judeţul trebuie privit ca un întreg şi asta se poate face prin parteneriate între Consiliul Judeţean şi fiecare primărie în parte, indiferent de culoarea politică a primarului.

„Invit primarii la proiecte de la Suceava la autostradă până la reindustrializare şi dezvoltare economică în fiecare localitate în parte” a mai declarat Flutur.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a înscris, joi, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, fiind primul care s-a înregistrat oficial în cursa electorală pentru CJ Suceava.

Totodată, PNL Suceava a depus şi lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava.

Media de vârstă a echipei de candidaţi PNL pentru Consiliul Judeţean Suceava este de 47 de ani. Pe listă sunt 16 ingineri, şase profesori, şase medici, şapte avocaţi, cinci economişti, patru tehnicieni şi un ecologist. Din cei 45 de candidaţi, 20 sunt antreprenori, ceea ce reprezintă un plus pentru echipă, consideră Gheorghe Flutur.

Preşedintele PNL Suceava a mai spus că organizaţia judeţeană are candidaţi în toate cele 114 localităţi din judeţ şi că începe campania electorală cu 60 de primari în funcţie.

Pentru funcţia de primar PNL, are opt candidaţi femei. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI