Opt elevi ştefănişti calificaţi la faza naţională a Olimpiadei de geografie

Ultima săptămână din luna martie a venit cu veşti bune pentru elevii Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”.

Elevii militari Robert Poenaru, Rareş Pendus, Cătălin Buştihan, Matei Spînu şi Andrei Boroz au făcut dovada pregătirii lor, obţinând rezultate meritorii la faza judeţeană a Olimpiadei de geografie, calificându-se astfel la etapa naţională a competiţiei. Alături de cei trei colegi care au obţinut locul I la faza judeţeană a olimpiadei, Ana Mamaischi, Paula Puşcaş şi Cosmin Roşu, vor reprezenta colegiul câmpulungean la Constanţa, în perioada 26 aprilie – 1 mai.

Tinerii în uniformă militară au îmbinat pasiunea pentru geografie cu dorinţa de a cunoaşte tainele lumii, fiind răsplătiţi cu rezultate pe măsura efortului depus.

Unii cu experienţă din anii trecuţi, alţii pentru întâia oară la o astfel de competiţie, ştefăniştii păşesc încrezători pe drumul spre succes.

„Vinovat” de reuşita lor este şi domnul profesor Radu Ciumaşu, un reper de excelenţă în rândul cadrelor didactice din Cetatea Muşatinilor. Model demn de urmat, reuşeşte an de an să atragă tinerii elevi în caruselul orizontului de cunoaştere geografică, ghidându-i spre performanţă.

Felicitări tuturor pentru reuşită! Suntem mândri de voi şi vă ţinem pumnii să obţineţi cele mai bune rezultate. (FRANCESCA ŞINDILAR)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI