Proiectul autostrăzii A7 Paşcani – Suceava prinde contur

> Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, se arată încrezător că anul acesta vor începe lucrările la primele autostrăzi din judeţul Suceava, A 7 şi Autostrada Nordului

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat, luni, încrederea că anul acesta vor fi desemnate firmele care vor începe lucrările la autostrăzile din judeţul Suceava.

„Din aproape în aproape, proiectul autostrăzii A7 Paşcani – Suceava – Siret prinde contur. Consiliului Interministerial s-a întâlnit astăzi (luni – n.red.) şi a dat aviz pozitiv proiectului de autostradă Paşcani – Suceava. Urmează de astăzi să fie pus pe site-ul Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii timp de 10 zile pentru transparenţă decizională” a spus Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ a arătat că, ulterior, în şedinţă de guvern, se vor aproba indicatorii tehnico-economici. El a estimat că această decizie ar putea fi luată la sfârşitul lunii martie – începutul lunii aprilie. Apoi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) poate scoate la licitaţie proiectarea tehnică şi execuţia.

Preşedintele CJ Gheorghe Flutur a reamintit că tot în transparenţă decizională este afişată şi documentaţia pentru Autostrada Nordului, varianta ocolitoare Gura Humorului.

„Sunt şanse reale ca în acest an să aflăm câştigătorii licitaţiilor pentru a începe în sfârşit lucrările la primele autostrăzi din judeţul Suceava” a concluzionat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI