„Cu ochii pe cei care aruncă deşeurile în locuri nepermise”

Lucian Harşovschi, viceprimar al Sucevei, a transmis ieri sucevenilor că „este cu ochii pe cei care aruncă deşeurile în locuri nepermise”. El a arătat că majoritatea sucevenilor depozitează corect deşeurile, dar sunt şi unii care le depozitează nelegal.

„Săptămânal ridicăm deşeuri aruncate ilegal pe domeniul public sau voluminoase puse lângă punctele de colectare a deşeurilor dintre blocuri. Noi îi vedem pe cei care aruncă şi îi sancţionăm” a spus viceprimarul.

Viceprimarul Lucian Harşovschi îndeamnă sucevenii să arunce deşeuri doar în zonele special amenajate. „Curăţenia oraşului este o responsabilitate comună. Administraţie pe de o parte, cetăţean pe de altă parte. Noi o facem, dumneavoastră o menţineţi” a transmis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI