Vatra Dornei

Un bărbat şi-a lovit soţia şi a ajuns în arest

Un bărbat din Vatra Dornei a fost reţinut 24 de ore pentru violenţă în familie şi ameninţare, după ce şi-a lovit şi ameninţat soţia, fiind emis şi un ordin provizoriu de interdicţie.

Potrivit datelor din anchetă, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin plângere de o femeie că, în data de 14 februarie, a fost agresată fizic de soţ, iar ulterior, respectiv în data de 17 februarie, a fost ameninţată cu acte de violenţă de acesta, provocându-i-se astfel o stare de temere.

Poliţiştii au stabilit că în data de 14 februarie, în timp ce se aflau acasă, cei doi soţi au avut o discuţie în contradictoriu, iar la un moment dat femeia a fost lovită de soţ „cu telefonul mobil în zona capului”, suferind leziuni.

Ulterior, în data de 17 februarie, femeia a fost ameninţată cu acte de violenţă de soţ, care i-a provocat astfel o stare de temere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor „violenţa în familie” şi „ameninţare”.

Femeia a prezentat, în sprijinul afirmaţiilor, şi un certificat medico-legal eliberat de Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc.

Lucrătorii de poliţie au completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

 În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea bărbatului pe o durată de 24 de ore. Cercetările vor fi continuate faţă de suspect, fără a fi dispusă o altă măsură preventivă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI