Prefectul, după ce a fost din nou la faţa locului:

Podul rutier de la Milişăuţi trebuie dat în funcţiune cât se poate de repede

> În intervalul 4-8 martie se va trece la montarea grinzilor

Prefectul de Suceava Alexandru Moldovan a anunţat, ieri, că a inspectat lucrările la podul rutier de la Milişăuţi şi a spus că nu sunt permise niciun fel de amânări.

„Aşa cum am declarat în multiple ocazii, podul de pe DN 2H din oraşul Milişăuţi ocupă unul dintre primele locuri din agenda mea. Prin urmare şi astăzi am ţinut să mă conving că lucrurile merg în direcţia cea bună şi constructorul se încadrează în graficul de lucrări asumat. Am constatat la faţa locului că se lucrează, reprezentanţii constructorului informându-mă ca în intervalul 4-8 martie se va trece la montarea grinzilor” a precizat prefectul.

Alexandru Moldovan a spus că va rămâne atent la acest subiect ce interesează zeci de mii de cetăţeni ai judeţului Suceava.

„La acest moment nu se mai pot găsi scuze, opinia publică nu mai acceptă sub nicio formă amânări. Acest pod trebuie dat în funcţiune cât se poate de repede, pentru ca cei responsabili de gestionarea reţelei de drumuri judeţene să-şi îndrepte atenţia spre următorul obiectiv de investiţie. Din păcate, anii în care s-au tot amânat reparaţiile serioase, capitale, au lăsat drumurile naţionale din judeţ cu prea multe puncte vulnerabile, şi consider că trebuie şi se poate face mai mult în ceea ce priveşte reabilitările de poduri” a mai spus prefectul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI