Până la 5 decembrie

Palatul Dornelor poate fi vizitat între orele 12 şi 16

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a anunţat, de luni, programul de vizitare al fostului Cazinou din Vatra Dornei, redenumit Palatul Dornelor şi sfinţit ieri, de Ziua Bucovinei.

Potrivit sursei citate, centrul muzeal, după ce a putut fi vizitat în ziua inaugurării până la miezul nopţii, din ziua de 29 noiembrie şi până pe 5 decembrie se va putea vizita timp de 4 ore zilnic, în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Iniţial Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor anunţase că edificiul va fi închis până la 5 decembrie, deoarece sălile întrucât sălile au fost organizate şi pregătite mai ales pentru evenimentul inaugurării; ulterior s-a decis continuarea vizitării, ţinându-se cont de afluxul de turişti şi vizitatori care se anunţă la Vatra Dornei în această perioadă.

Intrarea este în prezent liberă, urmând ca ulterior să se stabilească tarife de vizitare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI