Ozzy Osbourne:

Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul unei intervenţii chirurgicale. În ciuda stării sale de sănătate precare, obiectivul lui Ozzy Osbourne este acum să facă un ultim mare concert de adio.

Într-un interviu recent acordat publicaţiei Rolling Stone UK, muzicianul, care anterior a fost diagnosticat cu boala Parkinson, a declarat că medicii i-au găsit o tumoare la una dintre vertebre în timpul unei intervenţii chirurgicale recente.

„Chiar m-a doborât”, a explicat Ozzy Osbourne. „A doua operaţie a mers foarte prost şi practic m-a lăsat paralizat. Am crezut că voi fi din nou pe picioare şi activ după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă în coloană. Au găsit o tumoare într-una dintre vertebre, aşa că a trebuit să sape şi în aceea. Este destul de greu, iar echilibrul meu este complet dereglat”, a dezvăluit el pentru ediţia britanică a RS.

Intervenţia chirurgicală a avut ca scop repararea daunelor cauzate de o căzătură în 2019, care a deplasat tijele metalice care îi fuseseră deja introduse în corp după un accident anterior.

În ciuda stării sale de sănătate precare, obiectivul lui Ozzy Osbourne este, după propriile sale cuvinte, unul singur: să facă un ultim mare concert de adio.

„Dacă nu mai pot continua să fac concerte obişnuite, vreau doar să fiu suficient de bine pentru a face un concert în care să pot spune: «Salut, băieţi, vă mulţumesc foarte mult pentru viaţa mea». La asta lucrez, iar dacă voi cădea mort la final, voi muri fericit”, a declarat Ozzy pentru Rolling Stone.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI