De la sfârşitul lui octombrie

Wizz Air introduce rutele Suceava – Köln şi Suceava – Milano Malpensa

Compania aeriană Wizz Air care îşi închide baza operaţională de la Suceava din data de 29 octombrie, ocazie cu care va transfera mai multe zboruri pe aeroportul din Iaşi, va opera din 30 octombrie ruta Suceava – Koln şi din 31 octombrie, Suceava – Milano Malpensa.

Ca urmare a închiderii bazei operaţionale din Suceava, Wizz Air va renunţa la rutele din Suceava spre Bologna, Milano-Bergamo, Veneţia-Treviso, Paris-Beauvais, Bruxelles-Charleroi, Larnaca şi Eindhoven.

Totodată, începând cu 30 octombrie, va fi introdusă ruta Suceava – Koln, cu două zboruri pe săptămână, luni şi vineri, cu plecare din Koln la ora 14:14 şi aterizare pe Suceava la 17:35 şi, respectiv, cu plecare din Suceava la 18:10 şi aterizare la Koln la 19:50. Această rută este valabilă până în 18 decembrie a.c., când va fi transferată pe Dortmund.

Din 31 octombrie va fi introdusă ruta Suceava – Milano Malpensa cu trei frecvenţe pe săptămână, marţi, joi şi sâmbătă, cu plecare la ora 6 din Milano şi aterizare la 9:15 la Suceava şi, respectiv, cu plecare din Suceava la 9:50 şi aterizare la Milano la 11:15. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI