Supărat că nu are asfalt pe drum, un bărbat a ameninţat că-şi ia viaţa

Un bărbat din Preuteşti a alertat, sâmbătă seara, poliţiştii din comună după ce a anunţat prin 112 că vrea să se omoare!

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat din satul Basarabi din comuna Preuteşti că vrea să-şi ia viaţa. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie din cadrul SPR 12 Preuteşti; pe timpul deplasării, poliţiştii au păstrat legătura telefonică permanentă cu bărbatul, până când au ajuns la faţa locului pentru a discuta cu privire la problemele pe care le are, „fiind utilizate tehnici de negociere prin câştigarea încrederii persoanei şi prezentare pozitivă a lucrurilor”.

Aflăm că apelantul a fost identificat în apropierea locuinţei de domiciliu, la o distanţă de aproximativ 250 metri, în faţa unei case nelocuite, acesta fiind vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, agitat. La vederea organelor de poliţie a aruncat cu telefonul mobil, „având în mâna stângă un ciob de sticlă mai mare dintr-un geam, cu care ameninţa că se va omorî, fiind nemulţumit de faptul că drumul spre locuinţa sa nu este asfaltat”.

Poliţiştii i-au solicitat bărbatului să se liniştească şi s-a continuat negocierea cu acesta pentru a lăsa ciobul de sticlă din mână. Însă bărbatul s-a apropiat de unul dintre agenţi, astfel încât s-a intervenit asupra lui „prin folosirea forţei şi a spray-ului iritant lacrimogen, reuşindu-se înlăturarea ciobului de sticlă fără ca nimeni să fie rănit”.

Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi examinarea acestuia de un medic specialist, care a decis să fie dus la Spitalul Clinic Judeţean Suceava, pentru a fi internat la Secţia de psihiatrie din Burdujeni. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI