Supărat că nu are asfalt pe drum, un bărbat a ameninţat că-şi ia viaţa

Un bărbat din Preuteşti a alertat, sâmbătă seara, poliţiştii din comună după ce a anunţat prin 112 că vrea să se omoare!

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat din satul Basarabi din comuna Preuteşti că vrea să-şi ia viaţa. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie din cadrul SPR 12 Preuteşti; pe timpul deplasării, poliţiştii au păstrat legătura telefonică permanentă cu bărbatul, până când au ajuns la faţa locului pentru a discuta cu privire la problemele pe care le are, „fiind utilizate tehnici de negociere prin câştigarea încrederii persoanei şi prezentare pozitivă a lucrurilor”.

Aflăm că apelantul a fost identificat în apropierea locuinţei de domiciliu, la o distanţă de aproximativ 250 metri, în faţa unei case nelocuite, acesta fiind vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, agitat. La vederea organelor de poliţie a aruncat cu telefonul mobil, „având în mâna stângă un ciob de sticlă mai mare dintr-un geam, cu care ameninţa că se va omorî, fiind nemulţumit de faptul că drumul spre locuinţa sa nu este asfaltat”.

Poliţiştii i-au solicitat bărbatului să se liniştească şi s-a continuat negocierea cu acesta pentru a lăsa ciobul de sticlă din mână. Însă bărbatul s-a apropiat de unul dintre agenţi, astfel încât s-a intervenit asupra lui „prin folosirea forţei şi a spray-ului iritant lacrimogen, reuşindu-se înlăturarea ciobului de sticlă fără ca nimeni să fie rănit”.

Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi examinarea acestuia de un medic specialist, care a decis să fie dus la Spitalul Clinic Judeţean Suceava, pentru a fi internat la Secţia de psihiatrie din Burdujeni. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI