Casa Judeţeană de Pensii face angajări pentru evaluarea dosarelor de pensii

> Cele 6 posturi vor fi ocupate pentru o perioadă determinată, până pe 31 august 2024

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava organizează concurs pentru ocuparea, pe durată determinată, a unor posturi contractuale de execuţie, repartizate instituţiei pentru realizarea acţiunii de evaluare a dosarelor de pensii din sistemul public.

Anunţul este făcut de Constantin Boliacu, directorul executiv la Casei Judeţene de Pensii, care precizează că în perioada imediat următoare se va ţine concurs pentru 5 posturi de consilier (S) debutant cu studii superioare şi un post de referent (M) debutant cu studii medii. Conform lui Constantin Boliacu, depunerea dosarelor, în vederea participării la concurs, se va face la Compartimentul Resurse Umane din cadrul CJP, în zilele de 19 şi 20 septembrie, până la ora 16:30. Actele necesare pentru înscriere şi bibliografia aferentă sunt afişate pe site-ul instituţiei, Cjpsv.ro.

Concursul va avea loc în data de 27 septembrie a.c., de la ora 10:00, începând cu proba scrisă şi continuând cu proba orală, respectiv interviul. Angajarea pe cele 6 posturi se face pe o perioadă determinată, până pe 31 august 2024.

În urmă cu un an, Constantin Boliacu informa că, în scopul implementării măsurilor legislative care vizează acţiunea de evaluare a dosarelor din sistemul public de pensii, Casei Judeţene de Pensii Suceava îi fuseseră repartizate, pe perioadă determinată, 30 de posturi contractuale de execuţie. Din totalul acestora, 24 de posturi erau destinate persoanelor cu studii superioare, consilieri debutanţi, 6 fiind pentru persoane cu studii medii, referenţi debutanţi, „astfel încât, pentru ocuparea acestora nu era necesară vechimea în muncă”. Angajarea pe aceste posturi s-a efectuat pe o perioadă determinată, începând cu luna septembrie 2021 şi până pe 31 decembrie 2022.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI