A început livrarea de noi microbuze şcolare

> Gheorghe Flutur spune că judeţul mai are nevoie de încă 250 de microbuze

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că au sosit primele microbuze şcolare.

El a informat că au fost înmânate cheile şi documentele pentru microbuzul alocat oraşului Broşteni.

Aflăm că prezent la întâlnirea cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a fost primarul de Broşteni, Alexandru Hurjui, care a primit un microbuz şcolar nou. De asemenea, au primit câte un microbuz primăria Udeşti, respectiv cea a oraşului Dolhasca. Este vorba despre microbuze marca Renault, cu 16+1 locuri, cu motoare diesel de 2.400 cmc, care au dublu sistem de încălzire şi aer condiţionat.

Gheorghe Flutur a reamintit că a fost aprobată achiziţionarea de către CJ Suceava, prin Ministerul Educaţiei, a 26 de microbuze, de data aceasta cu motoare electrice, pentru alte 26 de primării din judeţul nostru.

„În judeţul Suceava sunt 145 de microbuze şcolare, fiind nevoie de circa 400. În acest sens, CJ Suceava pregăteşte o nouă aplicaţie, de data acesta printr-un program din Fondul de mediu, prin care sperăm să mai procurăm alte 20 de microbuze şcolare pentru înnoirea parcului existent, dar şi pentru dotarea unor şcoli care nu au în momentul de faţă aceste microbuze” a declarat şeful administraţiei judeţene. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI