În cartierul Europa al municipiului Suceava

Se lucrează intens la ruta alternativă cu ieşire spre Ipoteşti

> În acest an vor fi încheiate lucrările de aducţiune a gazului metan cât şi cele de asfaltare, a declarat primarul Ion Lungu

Se lucrează „destul de bine” la ruta alternativă cartier Europa – Ipoteşti, a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, Ion Lungu primarul municipiului Suceava, care a precizat că artera este foarte importantă pentru accesul în cvartalul de pe dealul Tătăraşi.

Totodată, edilul-şef a ţinut să puncteze că în 2023 vor fi finalizate toate lucrările din cartier, respectiv aducţiunea de gaz metan şi asfaltarea celorlalte străzi. În acest din urmă caz, este vorba despre strada Emil Cioran, care deja a fost licitată, cât şi despre străzile Nicolae Titulescu şi Petru Comărnescu, care pot fi racordate la ruta alternativă, în vederea fluidizării traficului rutier în zonă. „Eu zic că este foarte bine gândită această rută, spre a fi un acces foarte facil înspre cartier, mai uşor decât cel din strada Alexandru cel Bun. Avem o colaborare foarte bună cu directorul de la Delgaz Grid, care să vină, în paralel, şi cu gazul metan, astfel încât în acest an să asfaltăm străzile care au mai rămas şi să terminăm cartierul Europa. Am fost blocaţi cu ISU şi cu Poliţia Rutieră, dar am scos-o la capăt, iar acum avem condiţiile pentru această licitaţie, să terminăm lucrările” a declarat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI