Grădiniţa Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava a fost inaugurată la 15 ani de la începerea proiectului

> Primarul Ion Lungu spune că a avut curaj să preia proiectul abandonat

Grădiniţa Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava a fost inaugurată, vineri, la 15 ani de la începerea proiectului în 2007.

La inaugurare au participat actuale şi foste cadre didactice ale grădiniţei, reprezentanţi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, dar şi reprezentanţi ai constructorului, iar copiii au prezentat un program artistic.

Totodată, au fost prezenţi primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harşovschi, consilieri locali.

Primarul Ion Lungu a arătat că a avut curaj să preia la municipalitate proiectul abandonat de Ministerul Educaţiei  şi că au durat „mai mult” procedurile de transfer şi expertizare a lucrărilor executate şi abandonate decât finalizarea construcţiei.

El a mulţumit Consiliului Local Suceava că a fost de acord cu finanţarea acestui proiect, declarând că, până la final, „a ieşit o lucrare frumoasă, fiind o grădiniţă foarte modernă”.

Proiectul a costat municipalitatea suceveană 1,5 milioane de euro.

Primarul Ion Lungu spune că până la vacanţa de Paşti va fi adus în grădiniţă tot mobilierul necesar. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI