Jandarmeria Suceava:  „Siguranţa elevilor este şi va rămâne prioritatea instituţiei”

> Jandarmii vor fi prezenţi în zona instituţiilor de învăţământ

Jandarmeria Suceava a anunţat, la început de an şcolar, că „siguranţa elevilor este şi va rămâne prioritatea instituţiei”.

Astfel, şi în acest an Jandarmeria Suceava va fi prezentă în zona instituţiilor de învăţământ de pe raza judeţului, cu  rolul de a creşte gradul de siguranţă al cadrelor didactice şi al elevilor, de a preîntâmpina eventuale incidente între elevi, de a preveni faptele contravenţionale sau penale în proximitatea instituţiilor de învăţământ, pe traseele de afluire şi defluire ale elevilor şi profesorilor, astfel încât procesul de învăţământ să nu fie afectat.

„Pe tot parcursul anului şcolar 2022-2023, efectivele de jandarmerie din cadrul unităţii noastre, în mod independent sau în cadrul patrulelor mixte jandarmi-poliţişti, vor continua să desfăşoare activităţi preventiv-educative care vor viza, ca şi în anii precedenţi, consilierea şi îndrumarea elevilor în scopul creşterii interesului pentru participarea la cursuri, precum şi înţelegerea, conştientizarea şi respectarea legislaţiei în domeniul ordinii şi siguranţei publice” a precizat Jandarmeria Suceava, care a urat tuturor preşcolarilor, şcolarilor, cadrelor didactice şi părinţilor un an şcolar plin de performanţe şi succes. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: