La proba scrisă a examenului de titularizare

Trei cadre didactice sucevene au obţinut nota 10

> Alte 155 au obţinut note mai mici de 5

Trei cadre didactice din judeţ au obţinut nota 10 la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2022, înainte de înregistrarea contestaţiilor.

Rezultatele obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2022, înainte de înregistrarea contestaţiilor au fost publicate pe pagina web dedicată, Titularizare.edu.ro.

În judeţ, 47,1% dintre candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99.

În judeţul Suceava, 155 de cadre didactice au obţinut note între 1,01 şi 4,99, alte 244 de cadre didactice au note cuprinse între 5,00 şi 6,99, alte 358 au note între 7 şi 9,99, iar 3 cadre didactice au obţinut nota 10 la proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar, înainte de soluţionarea contestaţiilor.

O nota de 10 a fost obţinută de o candidată la disciplina limba şi literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii.

O altă notă de 10 a fost obţinută de o candidată la disciplina consiliere psiho-pedagogică, iar o altă notă de 10 a fost obţinută de o candidată la disciplina farmacie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a informat că la proba scrisă a concursului de titularizare s-au prezentat 818 de candidaţi din totalul celor 929 înscrişi; 111 au absentat.

Sursa citată precizează că, dintre cei prezenţi la această probă, 760 au predat lucrările, iar 58 s-au retras din motive personale după două ore de la debutul probei, nefiind niciun candidat eliminat.

Urma ca, la sediul ISJ Suceava, să fie depuse eventualele contestaţii sau să fie transmise prin mijloace electronice, în ziua de 19 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 20 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale vor fi afişate în data de 27 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minim nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minim nota 5.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţele de repartizare organizate de ISJ Suceava în zilele de 29 iulie şi 1 august. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI