Audienţe zilnice, pe durata întregului program, la conducerea Casei de Pensii

> „Există mereu receptivitate şi disponibilitate pentru a soluţiona problemelor categoriei de beneficiari care ni se adresează” arată Constantin Boliacu, şeful CJP

Programul de relaţii cu publicul de la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) este prelungit, în fiecare zi de luni a săptămânii, până la ora 18:00. De marţi până vineri, persoanele interesate au acces la serviciile CJP între orele 8:00-15:00, anunţul fiind făcut de instituţia suceveană pe fondul măsurilor de eficientizare şi „transparentizare” a activităţii.

Directorul executiv Constantin Boliacu informează că 11 ghişee sunt la dispoziţia beneficiarilor serviciilor CJP, dintre care 4 la serviciul de evidenţă a contribuabililor, două pentru preluarea dosarelor şi două pentru proceduri legate de plăţi. De asemenea, câte un ghişeu este specializat pe biletele de tratament, pensiile internaţionale, respectiv eliberarea de documente.

„Activitatea de audienţe la conducerea instituţiei se desfăşoară pe durata întregului program, existând mereu receptivitate şi disponibilitate pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă categoria de beneficiari care se adresează specificului instituţiei, bineînţeles cu respectarea cadrului legal existent” arată şeful CJP, Constantin Boliacu.

Conform acestuia, pentru operativitate şi uşurarea accesului la informaţii, s-au instalat posturi telefonice suplimentare, alocându-se, inclusiv, un număr de telefon mobil. Site-ul instituţiei este actualizat în permanenţă, iar în vederea primirii directe a solicitărilor beneficiarilor au fost create, pe compartimente, adrese suplimentare de e-mail. Formularele tipizate necesare la solicitarea prestaţiilor sociale sunt puse la dispoziţie în format electronic pe pagina web a CJP, iar, la intrarea în instituţie, beneficiarii sunt îndrumaţi către ghişee, în funcţie de specificul solicitării fiecăruia.

„Au fost luate măsuri pentru a preîntâmpina aglomerarea excesivă a ghişeelor, activitatea de prestaţii fiind organizată astfel încât termenele legale de soluţionare să nu fie depăşite” evidenţiază Constantin Boliacu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI