Gheorghe Flutur:

Am semnat, la Ministerul Transporturilor, protocolul pentru drumul expres Suceava – Botoşani

> Alături de CJ Suceava şi CNAIR, ceilalţi semnatari sunt CJ Botoşani şi primăriile Suceava şi Botoşani

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că un pas important în realizarea drumului expres Suceava – Botoşani a fost făcut la Guvern, unde autorităţile locale şi judeţene din Suceava şi Botoşani au semnat protocolul pentru drumul expres Suceava – Botoşani.

„Astăzi am mai făcut un pas important în ceea ce priveşte parteneriatul administraţilor locale din judeţele Suceava şi Botoşani cu Guvernul României pentru construcţia «Drumului Expres A7 Suceava – Botoşani» ca prelungire a Autostrăzii A7” a spus Flutur.

El a menţionat că a semnat, la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, împreună cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Botoşani şi Primăria Municipiului Botoşani, protocolul de colaborare încheiat pentru proiectul „Elaborarea studiului de fezabilitate, realizarea documentaţiei tehnice pentru autorizaţia de construire (PAC), obţinerea autorizaţiei de construire (AC) şi elaborarea proiectului tehnic (PT) pentru obiectivul de investiţii «Drum Expres A7 – Suceava – Botoşani».

„Mă bucur că am avut prilejul să fi putut susţine în Coaliţia de Guvernare includea în actualul Program de Guvernare a acestui drum rapid şi că la începutul acestui an, în luna ianuarie, am propus şi Consiliului Judeţean Botoşani să fim parteneri în acest proiect” a declarat Gheorghe Flutur.

El susţine că, prin realizarea acestui drum expres, se are în vedere îmbunătăţirea legăturii Sucevei şi Botoşaniului cu Aeroportul Internaţional Ştefan cel Mare Suceava, precum şi cu viitoarea autostradă A7, aflată în curs de proiectare, asigurând de asemenea legătura cu Şoseaua Nordului.

„Pe această rută, Suceava – Botoşani, sunt convins că se va dezvolta o zonă economică puternică, având la dispoziţie atât conexiune rutieră rapidă, precum şi infrastructura aeroportuară. Iar noi ne pregătim pentru a ne implica cu toate forţele pentru finalizarea investiţiei” a concluzionat preşedintele CJ Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI