Pentru limitarea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2

Restricţii în alte 12 localităţi din judeţ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) al judeţului Suceava, întrunit miercuri, în şedinţă extraordinară, a luat Hotărârea nr. 2 din 12.01.2022, prin care s-au dispus, începând cu data de 14 ianuarie, ora 0, pentru unităţi administrativ-teritoriale în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1/1000 locuitori şi mai mică de 3/1000 locuitori, măsuri restrictive specifice. De asemenea, s-au dispus, începând cu data de 14 ianuarie, ora 0, măsuri restrictive pentru unităţi administrativ-teritoriale prevăzute unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori.

Unităţile administrativ-teritoriale unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1/1000 locuitori şi mai mică de 3 /1000 locuitori sunt Capu Câmpului, Mălini, Moldoviţa, Rădăşeni.

Unităţile administrativ-teritoriale unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori sunt Bilca, Calafindeşti, Dorna Candrenilor, Dorneşti, Frătăuţii Vechi, Grăniceşti, Iaslovăţ, Putna. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: