Un sucevean a încercat să introducă în ţară laptopuri şi telefoane fără documente, în valoare de peste 1,7 milioane de lei

Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au prins un sucevean care încerca să introducă în România peste 3.000 de articole electrice şi electronice fără documente, în valoare de 1,74 milioane de lei, în data de 25 septembrie, a relatat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Potrivit lui, suceveanul de 24 de ani s-a prezentat în PTF Petea pentru a intra în ţară la volanul unui camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

„Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul de frontieră, lucrătorul nostru a efectuat un control amănunţit, întrucât existau unele suspiciuni cu privire la marfa pe care acesta o transporta. Astfel, colegii noştri au descoperit, în compartimentul de marfă, patru paleţi conţinând diferite bunuri electronice, care nu se regăseau în documentele prezentate de şofer la control” a declarat Ilie Poroch-Seriţan.

În total, au fost descoperite 3.007 de articole electronice şi electrice (laptopuri, telefoane şi diferite accesorii), în valoare de 1.740.000 lei. Şoferul a declarat că a achiziţionat marfa de-a lungul timpului, pe perioada şederii în Italia, şi intenţiona să o introducă în România în vederea comercializării.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. (N.B.) 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: