Liteni

Un tânăr a fost găsit spânzurat în curtea locuinţei sale

Un tânăr de 23 ani şi-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce s-a întors din străinătate. Tragedia a avut loc în oraşul Liteni.

Astfel, marţi dimineaţă, 20 iulie, o localnică şi-a găsit fiul de 23 ani spânzurat de grinda unei magazii. Femeia a încercat cu disperare să-şi salveze fiul, a tăiat funia şi a coborât corpul la sol.

Ulterior, şi medicii au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Mama tânărului a relatat că el s-a întors din Germania în data de 19 iulie. Tot atunci, seara, el mers cu prietenii într-un bar şi de atunci femeia nu şi-a mai văzut fiul viu.

Totodată, prietenii tânărului au relatat că el consuma frecvent alcool şi când se îmbăta vorbea des despre suicid.

Cu toate acestea, nu este clar motivul sinuciderii. Poliţiştii vor încerca să stabilească toate circumstanţele în cadrul dosarului penal privind ucidere din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI