Ion Lungu a fost reales preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Suceava

> Acesta este al şaselea mandat al său de preşedinte al organizaţiei municipale (patru din partea PNL, două din partea PDL)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat vineri că, în urma alegerilor din Organizaţia Municipală PNL Suceava a avut onoarea să fie reales preşedinte.

„Este al şaselea mandat de preşedinte al organizaţiei municipale, patru din partea PNL şi două din partea PDL. Este o mare onoare, dar şi responsabilitate pentru mine să ne pregătim să câştigăm ciclurile electorale din anul 2024” a spus Lungu.

El a arătat că, în primul rând, va trebui ca organizaţia să câştige din nou Primaria Municipiului Suceava, dar şi celelalte alegeri care vor avea loc în anul 2024, alegerile europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale.

„De asemenea, va trebui să asigurăm schimbul de generaţii, să pregătim tineri profesionişti pentru posturile din administraţia publică locală şi centrală” a mai spus preşedintele reales al OM PNL Suceava.

Ion Lungu a mulţumit pentru participarea la şedinţa de alegeri şi pentru sprijinul acordat de preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, dar şi de prim-vicepreşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan.

Ion Lungu a menţionat că în şedinţa de vineri s-a stabilit şi lista celor 21 de delegaţi ai organizaţiei pentru conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Suceava din data de 1 iulie a.c.

„Felicit biroul nou ales şi îi asigurăm pe toţi membrii organizaţiei că vom face tot posibilul să ducem la îndeplinire cele stabilite în şedinţa de alegeri de astăzi” a încheiat Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: