În zona Palma

Scandal între proprietarii tirolienelor soldat cu intervenţia Poliţiei

Administratorul unei tiroliene din Palma, un bărbat de 30 de ani din Vatra Moldoviţei, a sesizat miercuri, 9 iunie, poliţia, deoarece administratorul celeilalte tiroliene din zonă, un bărbat de 32 ani din Rădăuţi, a instalat un steag în apropierea zonei de sosire a tirolienei sale, punând în pericol siguranţa persoanelor.

Poliţiştii care au intervenit au constatat că steagul, de fapt, nu pune în pericol pe nimeni, acesta fiind instalat pe terenul unei alte persoane, care şi-a dat acordul.

Mai mult, s-a constat că apelul la 112 a fost făcut pe fundalul unui conflict mai vechi, între cei doi administratori existând un litigiu civil în desfăşurare privind dreptul de folosire a porţiunii de teren pe care sunt amplasate cele două tiroliene.

Drept urmare, poliţiştii nu au constatat încălcări şi au îndrumat cei doi bărbaţi să se adreseze Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: