Handbal masculin, Cupa României

CSU din Suceava s-a oprit în optimile de finală ale competiţiei

CSU din Suceava s-a oprit în optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Singura formaţie de club din judeţ care activează într-un eşalon de elită al sportului românesc a pierdut cu scorul de 30-24, confruntarea cu CSA Steaua Bucureşti. Sucevenii au făcut o primă repriză foarte bună, au avut şi patru goluri avantaj pe tabela de marcaj şi au intrat la cabine conducând cu scorul de 15-13.

În repriza a doua, însă, sucevenii au cedat şi au fost dominaţi de o echipă a Stelei mult mai motivată. Steliştii au preluat conducerea ostilităţilor şi au câştigat clar pe final cu 30-24.

„Am făcut o primă repriză extraordinară, însă nu am mai ţinut acelaşi ritm şi în repriza secundă. Portarul lor a făcut minuni, fiind desemnat omul meciului, în timp ce noi am ratat nu doar lovituri de la 7 metri, ci şi cu poarta goală. Am dorit să ne calificăm mai departe, dar nu s-a putut mai mult de această dată”, a declarat antrenorul principal, Adrian Chiruţ.

CSU din Suceava a evoluat în alcătuirea: Makaria, Grigoraş – Popia (6 goluri), Balasz (5), Sadovyi (3), Juverdianu (3), Furak (2), Lupu (2), Manjic (2), Loic (1), Mihalcea, Petrov, Oancea, Dascălu, Stanciuc, Anton.

Acesta a fost ultimul meci din actualul sezon competiţional al echipei CSU din Suceava. Formaţia suceveană a reuşit să se menţină în Liga Zimbrilor şi pregăteşte o nouă formulă de echipă pentru viitorul campionat.

Deocamdată, toată suflarea handbalistică aşteaptă să vadă cum se va juca în noul sezon competiţional 2021-2022, în ce sistem şi dacă spectatorii vor avea din nou voie să vină în tribune.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI