Brian Johnson, solistul AC/DC, va publica o carte de memorii

Legendarul solist al formaţiei rock AC/DC, Brian Johnson, a anunţat că va publica o carte de memorii, intitulată „The Lives of Brian”, care va fi lansată în acest an, conform EFE şi contactmusic.com.

Cartea, care va relata atât copilăria şi începutul carierei lui Brian Johnson, cât şi viaţa în turnee, alături de una dintre cele mai emblematice trupe rock din toate timpurile, va fi lansată la 26 octombrie de Penguin Books. „Am avut unele nopţi lungi şi unele nopţi grozave, zile proaste şi multe zile bune. Am trecut de la cântăreţ în cor la solist rock’n’roll, iar acum am scris o carte despre asta”, a declarat Brian Johnson, citat într-un comunicat.

Cartea va relata, de asemenea, lupta dusă de muzicianul de 73 de ani cu pierderea auzului ca urmare a unei afecţiuni care la împiedicat să susţină concerte.

„The Lives of Brian” este a doua carte a lui Johnson, care a publicat în 2000 o autobiografie intitulată „Rockers and Rollers: A Full-Throttle Memoir”, în care a descris pasiunea sa pentru maşini şi sporturi cu motor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI