SJU Suceava face toate eforturile pentru ca pacienţii să simtă bucuria sărbătorilor pascale

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul loan cel Nou” Suceava va aduce bucuria sărbătorilor pascale în inimile pacienţilor prin servirea unui meniu specific din care nu vor lipsi ouăle roşii, pasca, cozonacul, friptura şi borşul de miel, a anunţat managerul SJU, Alexandru Calancea, printr-un comunicat de presă.

Potrivit lui, preotul spitalului va oficia o scurtă slujbă pentru binecuvântarea bucatelor, spre a aduce spiritul sărbătorilor în sufletul tuturor celor internaţi, dar şi a cadrelor medicale. Fiecare pacient va primi la micul dejun, în prima zi de sărbătoare, un pacheţel cu Paşti  – pâine cu vin sfinţită în Joia Mare.

„Facem apel către aparţinători să nu aducă alimente pacienţilor, deoarece Spitalul Judeţean de Urgenţă «Sfântul loan cel Nou» Suceava face toate eforturile pentru ca aceştia să simtă bucuria Sfintelor Sărbători chiar dacă se află pe un pat de spital” a menţionat Alexandru Calancea.

Managerul SJU Suceava a precizat că, începând cu data de 9 aprilie, în fiecare zi de vineri,  pe site-ul unităţii se va publica meniul conceput săptămânal pentru săptămâna următoare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: