„Grupul de creştini” contestatar al concertelor rock cere să nu se finanţeze nici Spitalul Judeţean, „pentru mascarada Covid”

„Grupul de creştini” care a contestat, în anii trecuţi, finanţarea concertelor rock din Cetatea de Scaun a Sucevei, a depus mai multe contestaţii în acest an faţă de proiectul de buget al Consiliului Judeţean Suceava, solicitând să nu se aloce fonduri concertelor rock din luna august, dar nici să nu se prevadă finanţări pentru Consiliul Judeţean al Tinerilor, fiindcă sunt parte a Bucovina Rock Castle,   Spitalului Judeţean Suceava pentru „mascarada Covid”, Departamentului de ordine publică, pentru că îşi bate joc de popor cu amenzi, contestând şi suma de 20 de milioane de euro pentru reparaţiile Palatului Administrativ.

Contestaţiile, întinse pe zeci de pagini, urmează să fie discutate în şedinţa din 14 aprilie a CJ Suceava, când se va dezbate bugetul instituţiei pentru anul 2021.

Grupul cere să nu se dea niciun ban din bugetul CJ Suceava al anului 2021 pentru cele două concerete rock din luna august  de la Cetatea de Scaun din Suceava, nici din bugetele Muzeului Bucovina, Consiliului Judeţean Suceava sau Centrului Cultural Bucovina cuprinse la „rubrica ascunsă Cultură, Recreere”.

„Nu vrem să daţi nici măcar 1 cent în anul 2021 pentru Consiliul Judeţean al Tinerilor, pentru că majoritatea tinerilor care fac parte din acest consiliu provin de la Bucovina Rock Castle” se arată în contestaţie.

Mai mult, se cere să nu se aloce niciun ban Departamentului de ordine publică, pentru care se prevede suma de 1.226.000 de lei.

„Acest departament se cheamă Dezordine Publică… Jandarmeria şi Poliţia au ajuns o şleahtă de borfaşi dictatori, care ascultă ordinele Criminalilor Politici de la Bucureşti, cu mulţi muşchi, dar cu foarte puţină inteligenţă, care îşi bat acum joc de poporul român într-un mod samavolnic… Pentru dreptul dat de Dumnezeu de a fi persoane libere să respirăm aerul curat dat de El fără măştile criminale, pentru dreptul dat de Dumnezeu de a umbla liberi în ţara în care ne-a aşezat El, poliţiştii cu muşchi mari şi inteligenţă foarte puţină te trântesc la pământ, nu ţin cont că sunt taţi, mame, bătrâni, bătrâne, îţi pun cătuşe la mâini pentru că nu porţi mască, amenzi cu nemiluita, pentru că nemernicii au sporuri foarte mari de pe urma amenzilor” se arată în contestaţie.

Totodată, contestatarii spun că nu vor să ajungă niciun ban în 2021 la Spitalul Judeţean Suceava şi la celelalte spitale din judeţ pentru „combaterea mascaradei Covid”, considerând că boala nu există şi că totul este o minciună generalizată „pentru Globalizare, Vaccinare, Cipare, Noua Ordine Mondială Antichristică”.

„STOP cu mascarada criminală-satanistă, genocid made in Covid…, arma biologică de o intensitate foarte mică în comparaţie cu mincinile Presei Globaliste şi a Politicienilor Criminali trădatori de ţară, pentru ca să îmbogăţească criminalii industriei Farmaceutice, a Vaccinurilor, a Măştilor, a Distanţării Sociale şi Dezifectanţilor… Acum nimeni nu mai este bolnav de nimic, toţi sunt diagnosticaţi cu covid…” se mai arată în contestaţie.

Grupul contestă şi suma de 20 de milioane de euro vehiculată ca fiind necesară pentru repararea Palatului Administrativ şi consideră că incendiul a fost pus intenţionat.

„Contestăm cele 20 de milioane de euro pentru reparaţiile Palatului Administrativ din Suceava, în urma incediului provocat cu premeditare în mod intenţionat în data de 6 martie 2021, ca fiind o sumă ireală, exorbitantă, umflată în mod artificial şi ireal…, pentru ca surplusul de bani să ajungă la clientela politică. Rugăm în mod public Curtea de Conturi a României să facă în mod independent anchetele de rigoare cu privire la cele menţionate mai sus şi toate anchetele să le facă publice” mai cer contestatarii.

Ei mai avertizează că vor bloca şi bugetul municipiului Suceava pentru organizarea Zilelor Sucevei.

„Anul acesta, în anul 2021, vom bloca bugetul Primăriei Suceava (urmând toate etapele legale) şi Zilele Sucevei 21-24 iunie, deoarece şi aici este o tocătură de bani din buzunarul sucevenilor, în bătaie de joc. Este o blasfemie şi bătaie de joc faţă de Sărbătoarea Religioasă «Sfântul loan cel Nou de la Suceava» şi a zecilor de mii de pelerini veniţi din toate colţurile ţării. În acelaşi timp au loc în Suceava 3 zile de concerte greţoase din toate punctele de vedere, mult zgomot pentru nimic, vin tot felul de caravane cu Circuri şi Balansoare rotative, pe toate camioanele şi aceste balansoare sunt puse numai postere cu femei dezbrăcate” se spune în sesizare. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: