Suceviţa

Transport încărcat cu material lemnos peste prevederile avizului

> Poliţiştii au confiscat 2,09 mc de lemn, iar şoferul a fost amendat

Poliţiştii din cadrul SPR 3 Marginea au depistat în trafic un transport încărcat cu material lemnos peste prevederile avizului, fapt ce a condus la o amendă şi la confiscarea lemnului transportat cu abateri.

Camionul a fost oprit pentru control marţi, 6 aprilie, pe DN 17A din comuna Suceviţa. Şoferul (33 ani) din comuna Marginea a prezentat poliţiştilor avizul de însoţire în format electronic pentru 7,61 mc lemn rotund pentru construcţii şi lemn foc din specia molid.

Apoi, la Atelierul de împletituri din comuna Marginea, materialul lemnos a fost inventariat de personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea. Astfel, s-a constatat că în vehicul erau de fapt 9,70 mc lemn rotund pentru construcţii şi lemn de foc specia molid. Cu alte cuvinte, camionul transporta cu 2,09 mc mai mult material lemnos decât era specificat în aviz.

Drept urmare, şoferul a fost amendat pentru această abatere, dar şi pentru faptul că lungimea materialului lemnos transportat o depăşea pe cea înscrisă în certificatul de înmatriculare a camionului.

Cei 2,09 mc transportaţi fără aviz au fost confiscaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Marginea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: