Ion Lungu nu va mai ieşi la împărţit flori de 8 Martie

>„Chiar şi florile pot transfera coronavirusul de la o persoană la alta” spune şeful municipalităţii, recomandând  să se renunţe şi la prinderea reciprocă a mărţişoarelor la piept  

La 2,15 la mie, municipiul Suceava are o rată „bună” de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, a apreciat, ieri, primarul Ion Lungu, subliniind că trebuie făcut tot posibilul ca să nu se reintre în „scenariul roşu”.

Chiar dacă s-a înregistrat o „relaxare” a numărului de îmbolnăviri, şeful administrativului de Areni atrage totuşi atenţia asupra riscului de răspândire a coronavirsusului cu prilejul obiceiurilor de Mărţişor şi de 8 Martie. Lungu a spus că, personal, va renunţa la a mai dărui domnişoarelor şi doamnelor flori de Ziua Femeii, recomandând sucevenilor să aibă grijă şi la prinderea mărţişoarelor la piept. „Având în vedere că se apropie zilele de 1 Martie şi de 8 Martie, recomand sucevenilor să nu mai sărbătorim cu fast, cu datul mărţişoarelor şi al florilor. Este bine să nu intrăm contact unii cu alţii. Aşa după cum se ştie, an de an mergeam prin instituţii publice, pe stradă, şi dădeam flori de 8 Martie. În acest an nu voi mai face acest lucru. Deci, recomand sucevenilor să nu mai pună acele mărţişoare, să evităm să mai intrăm în contact unii cu alţii, deoarece chiar şi florile pot transfera coronavirusul de la o persoană la alta” a accentuat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: