Ashley Judd

Ashley Judd a fost în pericol de a-şi pierde un picior, după un accident în jungla din Congo

Actriţa Ashley Judd se recuperează într-un spital din Africa de Sud, după ce a fost aproape de pierderea unui picior după o cădere „catastrofală” în jungla din Congo.

Într-o conversaţie live pe Instagram cu un jurnalist de la New York Times, Judd, aflată pe patul de spital, spune că se plimba în jungla din Congo când s-a împiedicat de un copac căzut, rupându-şi piciorul. Judd studia cimpanzeii Bonobos, o specie pe cale de dispariţie.

Actriţa a descris „55 de ore incredibil de grele”, în timpul cărora a fost transportată pe targă sau cu motocicleta, timp de şase ore, până la centrul medical din Africa de Sud. Actriţa îşi aminteşte că şi-a pierdut cunoştinţa în repetate rânduri, şi că a recitat Psalmul 23 – „Domnul este păstorul meu”.

Judd a spus că este pe deplin conştientă de privilegiul de a fi avut posibilitatea să se transfere într-un centru medical complet echipat. Majoritatea congolezilor, spune ea, ar fi rămas în sat, şi şi-ar fi pierdut piciorul şi poate chiar viaţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: