Vaccinul produs de AstraZeneca va fi administrat în centre comunitare din Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi şi Dolhasca

DSP Suceava a anunţat că, de ieri, în platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. În cele 5 cabinete nou deschise în judeţ sunt disponibile 300 de sloturi/zi, câte 60 de cabinet.

Astfel, se vor face vaccinări la sălile de sport ale CN „Ştefan cel Mare” şi Şcolii „Miron Costin” din Suceava, la cea a CN „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, în incinta Parcului Zoo Rădăuţi şi la Casa de cultură din Dolhasca.

Programarea pentru vaccinarea cu produsul AstraZeneca a început ieri şi se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie. Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi, care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca până în data de 11 aprilie.

Conform recomandărilor autorităţilor medicale, vaccinarea împotriva Covid-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.

 „Ca element de noutate, pentru buna desfăşurare a activităţii de vaccinare, programarea se va realiza în acelaşi cabinet atât pentru prima doză, cât şi pentru rapel, la 56 de zile” a precizat DSP. Programarea se poate face în platforma informatică de către beneficiar, angajator sau aparţinător, prin intermediul medicului de familie/curant, prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau prin intermediul direcţiilor de asistenţă socială de la nivelul primăriilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: