Trei competitori în cursa pentru contractul de 15 milioane de lei pentru repararea străzilor din Suceava

>Serviciul, care expiră luna aceasta, este prestat de asocierea Florconstruct, ConBucovina, Autotehnorom şi SUCT, în 2020 alocarea din bugetul local fiind de 20 de milioane de lei

 Trei oferte au fost depuse la licitaţia pentru atribuirea serviciului de reparaţii şi întreţinere a străzilor din municipiul Suceava. În cauză sunt Conreg Botoşani, asocierea Grup Construct Suceava şi Auto Prima Serv din Constanţa, precum şi asocierea suceveană Florconstruct, ConBucovina, Autotehnorom şi SUCT, aceasta din urmă fiind chiar titularul contractului semnat ultima dată.

Valoarea de pornire la licitaţie este de peste 15 milioane de lei, şeful municipalităţii, Ion Lungu, arătând că este important ca atribuirea să aibă loc în timp util, astfel încât să se poată trece cât mai repede la remedierea stricăciunilor făcute de îngheţ în carosabil.

„Sper ca până cel târziu la începutul lunii aprilie să finalizăm această licitaţie, în aşa fel încât, atunci când va fi posibilă asfaltarea, să avem deja încheiat contractul cu firmele respective” a explicat Ion Lungu.

Contractul pentru atribuirea serviciului de reparaţii şi întreţinere a străzilor expiră chiar în această lună, Primăria Suceava lansând încă din decembrie 2020 procedura de licitaţie pentru desemnarea noului prestator. Primarul Ion Lungu anunţa că pe lângă intervenţiile de reparare şi întreţinere, în buget va fi prinsă „o sumă consistentă de bani şi pentru lucrări de investiţii şi modernizare”.

Contractul care are ca obiect „reparaţii şi întreţinere străzi pe raza municipiului Suceava” a intrat în vigoare în februarie 2020, fiind parafat cu asocierea Florconstruct, ConBucovina, Autotehnorom şi SUCT, aceiaşi prestatori din anul 2019. Valoarea contractului a fost de 20 de milioane de lei fără TVA, având valabilitatea de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii, pe motive de forţă majoră.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: