Din data de 29 martie

Wizz Air şi Tarom reiau cursele interne şi internaţionale, la frecvenţele dinaintea pandemiei

> Gheorghe Flutur: Este un semn bun în ceea ce priveşte încrederea în serviciile oferite de aeroportul sucevean

Companiile aeriene Wizz Air şi Tarom au anunţat programul de operare din sezonul de vară al anului 2021 de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Astfel, potrivit programului înaintat de operatorul aerian Wizz Air, pentru sezonul de vară 2021 vor fi operate de la Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava următoarele destinaţii:

> Austria/Viena – două frecvenţe, marţi şi sâmbătă;

> Germania/Dortmund – două frecvenţe, miercuri şi duminică;

> Germania/Memmingen – două frecvenţe, miercuri şi duminică;

> Italia/Bologna – două frecvenţe, luni şi vineri;

> Italia/Milano – 4 frecvenţe, luni, miercuri, vineri şi duminică;

> Italia/Roma – două frecvenţe, marţi şi sâmbătă;

> Regatul Unit al Marii Britanii/Doncaster – două frecvenţe, luni şi vineri;

> Regatul Unit al Marii Britanii/Londra – 9 frecvenţe pe săptămână.

În programul de operare al companiei Tarom, începând din sezonul de vară 2021, apar frecvenţe zilnice spre Bucureşti-Otopeni, 13 frecvenţe/săptămână – câte două în zilele de luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi duminică şi un zbor în ziua de sâmbătă.

Totodată, pentru sezonul estival 2021, de pe Aeroportul Suceava se intenţionează operarea zborurilor de vacanţă spre destinaţii din Turcia – Antalya, cu circuite pe Coasta Lycia şi Cappadocia, Egipt – Hurghada.

Potrivit companiei, acesta este un program care poate suferi modificări în funcţie de evoluţia contextului pandemic, de restricţiile asociate condiţiilor de călătorie din ţările de plecare/destinaţie.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că aceste veşti reprezintă un semn bun.

„Pentru sezonul de vară 2021, atât Wizz Air cât şi Tarom au anunţat reluarea operării destinaţiilor şi frecvenţelor deservite de Aeroportul «Ştefan cel Mare» Suceava, frecvenţe similare anului 2019, anterior pandemiei. Este un semn bun, atât cu privire la numărul estimat de pasageri, precum şi în ceea ce priveşte încrederea în serviciile oferite de aeroportul nostru” a spus Flutur.

El a subliniat că aeroportul sucevean este o importantă poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare zonală, iar autorităţile judeţene sunt pregătite atât pentru creşterea capacităţii, cât şi pentru creşterea calităţii serviciilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: