Atletism

Sportivii suceveni s-au remarcat la „Cupa Bistriţei”

Municipiul Bacău a fost gazda celei de-a 36-a ediţii a „Cupei Bistriţei” la atletism, competiţie care a coincis şi cu etapa inaugurală a Campionatului Naţional indoor. Printre cluburile care s-au remarcat la prima reuniune atletică a anului s-a numărat şi CSM Rarăul Câmpulung.

Pe podiumul de premiere au urcat, pe rând, Mădălina Sârbu (aur la 3.000 de metri şi argint la 1.500 de metri), Talida Sfîrghiu (aur la 800 de metri şi bronz la 1.500 de metri) şi Antonia Bodnariuc (argint la 800 de metri).

În cadrul aceluiaşi concurs de la Bacău, Bianca Catrinari a fost a 4-a la 800 de metri, Antonia Bodnariuc a sosit pe locul 5 la 400 de metri, iar Cosmin Nisioiu a ocupat locul 7 la 3.000 de metri.

„Mă bucură evoluţia sportivilor noştri, care au revenit în forţă după perioada sărbătorilor de iarnă. Mulţumim Primăriei Câmpulung Moldovenesc, domnului primar Mihaiţă Negură şi Consiliului Local pentru sprijinul acordat atletismului câmpulungean”, a precizat antrenoarea Elena-Erzilia Ţîmpău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: