Atletism

Talida Maria Sfârghiu, din nou cea mai bună junioară din România

Atleta Talida Maria Sfârghiu, legitimată atât la CSM Rarăul, cât şi la CSM Suceava, a fost desemnată din nou cea mai bună junioară din ţară de către Federaţia Română de Atletism. Sportiva pregătită de antrenoarea Erzilia Ţâmpău a avut un an deosebit de bun, în pofida pandemiei de coronavirus, în care s-a descurcat neaşteptat de bine şi în competiţiile de seniori. Talida Maria Sfârghiu este campioană naţională în proba 1.500 m, în aer liber, atât la tineret, cât şi la seniori, campioană balcanică U20 la 1.500 m în sală şi în aer liber, campioană naţională la U18 în aer liber şi vicecampioană naţională la U20 în aer liber, ambele în proba de 800 m.

Printre laureaţii Federaţiei Române de Atletism se numără şi Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava, în acest top mai regăsindu-se AJA Cluj-Napoca, AJA Bacău şi AJA Botoşani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: