Conducerea SJU Suceava regretă moartea dr. Ovidiu Irimescu, răpus de Covid-19

> Dispariţia lui ne arată cât de fragili suntem în faţa sorţii şi că eforturile noastre de a lupta cu boala nu trebuie să înceteze vreodată

Conducerea Spitalului Judeţean Suceava şi-a exprimat, ieri, profunda durere la pierderea colegului dr. Ovidiu Irimescu, medic specialist în anestezie şi terapie intensivă.

Potrivit conducerii SJU Suceava, dr. Ovidiu Irimescu a fost răpus de acelaşi virus cu care se confruntă unitatea spitalicească de aproape 10 luni.

„Dispariţia lui ne arată cât de fragili suntem în faţa sorţii şi că eforturile noastre de a lupta cu boala nu trebuie să înceteze vreodată. Ne va lipsi ca medic şi prieten” se arată în mesajul conducerii SJU Suceava.

Dr. Ovidiu Irimescu a absolvit cursurile UMF Cluj-Napoca în 1999 şi era medic specialist ATI. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: