Coordonatorul centrului de vaccinare anti-Covid din SJU Suceava, dr. Marius Grămadă: 

Un vaccin numit speranţă

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Marius Grămadă, coordonator al centrului de vaccinare anti-Covid din SJU Suceava, a declarat duminică, după ce primul cadru medical din judeţul Suceava s-a vaccinat, că aceasta a fost o zi importantă.

„Astăzi este Sf. Ştefan, primul martir creştin care, înainte de a-şi încredinţa viaţa, a văzut cerurile deschizându-se. Tot astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, avem acest vaccin numit speranţă, speranţa că va fi mai puţină suferinţă, că va fi mai puţină boală, că vom putea redeschide uşile spitalelor pentru toţi pacienţii şi că vom putea ridica barierele coborâte de această pandemie între oameni” a spus dr. Grămadă.

El a spus că duminică, 27 decembrie, s-a deschis poarta speranţei.

„Să aruncăm acele pietre, piatra fricii şi să trecem pragul şi să-l rugăm pe Sf. Ştefan să ne ocrotească în această campanie de vaccinare” a spus dr. Grămadă.

El a mulţumit tuturor celor care au făcut posibil ca acum să fie la Suceava vaccinul anti-Covid. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: